Arif Bey Soruyor - 13.10.2016

Selam.isyerimde bana işe girmem de yardim eden personel koordinatörünü (rüyamda eşime taciz ederken gördüm onu bıçaklayarak balkondan aşağıya attım rüyamın tabiri için teşekkür ederim)

RuyaBurc Yorumu:

Merhaba sayın kullanıcımız,

Arif bey öncelikle sizinde rüyanızda gördüğünüz bu durumlar insanların iç dünyasında yaşanan çeşitli etkilenmelerden meydana gelen aşırı tepkilerdir. Bunlar rüya sırasında tamamen farklı şekillerde dışa vurulur. Mesela parasal anlamda kendini güçsüz hisseden, sevgi anlamında daha fazlasınız hak ettiğini düşünen kişiler rüyalarında değer verdikleri şeylerin zarar gördüğünü, gittiğini, kaybolduğunu görürler. 

Sizin rüyanızı da yorumlamaya çalışalım. İşe girerken size yardımcı olduğunu düşündüğünüz sizden daha yüksek bir mevkide olan kişinin yaptığı size yanlış gelen bir davranış, kazandığı daha yüksek bir makam veya maddiyat (bu para,maaş,araç vs olabilir) size iç dünyanızda güçsüz olduğunuz hissettirebilir.

Bunun sonucu sevdiğiniz, değer verdiğiniz bir kişinin zarar gördüğünü hissetmeniz iç dünyanızın size oynadığı basit bir oyundur. Duygusal bir kişiliğe sahip biriyseniz bu size rüyanızdan zıplatacak derecede gerçekci gelip sizi üzebilir. Bu durumlarda yapmanız gereken dürüst kişiliğinizi, ailevi görevlerinizi, sorumlu olduğunuz kişileri düşünüp sahip olduğunuz hayatın  ne kadar pahabiçilmez birşey olduğunu anlamak. Değer verdiğiniz kişiler ile örneğin eşinize biraz daha fazla vakit ayırmak, güzel bir gün geçirmek onu mutlu etmek size kendinizi daha güçlü ve huzurlu hissettirecektir.

Teşekkürler..

Rüyayı paylaşın :

Siz De Paylaşın