Haftalık Akrep Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Burcunuzdaki hareketlilik dur durak tanımıyor bu dönemde. Yönetici gezegeniniz Koç burcunda ilerlerken hızlı ve dinamik bir haftaya daha hazır olmalısınız. Ancak bu haftanın diğerlerinden farkı romantizm dozunun yüksek olması. Zira bu hafta Sevgililer Gününü de yaşıyoruz ve Ay ilişkilerin burcu Terazi'de ilerliyor olacak.

Sizin için ilişki her şeyden öte ruhsal anlamda birliktelik, maddi zevklerin, duygusal ve fiziksel ihtiyaçların çok ötesinde ruhların birliği ve beraberliği sizin için önem taşıyor. Bu hafta bu tema eşliğinde sevdiğiniz, birlikte olduğunuz, hayatı paylaştığınız o özel kişiyle zaman geçirebilirsiniz. Unutmamanız gereken şey ise bu ruhsal uyum ve mükemmelliğin peşinde olurken, dünyada, maddi bir boyutta yaşadığımız olabilir.

Unutkanlık, dalgınlıktan veya çok fazla idealist, hayalperest olmaktan kaynaklanabilecek sorunlara dikkat etmeniz gerekebilir. Ufak bir müdahale ve kontrolle bunları aşabilecek güçte olabilirsiniz. Hafta sonunda enerjiniz daha da yükseliyor, özellikle uğraş, yetkinlik, çaba gerektirecek işlerde gücünüzü kullanmalısınız, hayatınıza yön verebilirsiniz.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın