Haftalık Akrep Burcu Yorumu

Tarih : 30.01.2017

Haftanın ilk iki gününde sevgi ve aşk sizin için ön planda olabilir. Yaklaştığınız her konuda tutku ve heyecan duyabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabilir, öne çıkarabilirsiniz. İdealist davranmaya meyilli olabilirsiniz, aşka ilişkin duygularınızın sizi alıp götürmemesine dikkat etmelisiniz.

Hafta ortasında ise çalışma ortamınız ve günlük yaşamınız hız kazanabilir. Bu hız ve hareketliliğe ayak uydurmak için enerjinizi doğru şekilde kullanmaya çalışmalısınız. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz de gerekebilir. Doğru bir planlama ve organizasyonun işinizi kolaylaştırabileceğini unutmayın ve aceleci ve tezcanlı davranmaktan uzak durun. Hızlı tempoda sinirleriniz yıpranabilir ve bu durum fiziksel olarak zarar verici olabilir.

Hafta sonuna ilerlerken Ay karşıt burcunuza ilerlerken hayatınızda ilişkileri öne çıkarmaya başlıyor. Evliliğiniz, birlikteliğiniz ve ortaklığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ayrıca Koç burcuna ilerleyen Venüs ile birlikte günlük yaşamınızda ve çalışma ortamınızda sizi destekleyici ilişkilerden yararlanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de olumlu ve destekleyici gelişmeler olabilir. Bu dönemde yardımcılarınızda, iş ortamınızda astlarınızdan destek görebilirsiniz.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın