Haftalık Aslan Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Burcunuzda gerçekleşen Ay tutulmasının ardından iş, para ve maddi konularda haftaya hareketli bir başlangıç yapıyorsunuz. Kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek, yeteneklerinizi daha iyi kullanmak üzere uğraş içinde olabilirsiniz. Sevgililer Günü’nde ise Ay ilişkilerin burcu Terazi’de ilerliyor olacak.

Bu alanda başka bir deyişle hayatınızda ilişkilerin kapladığı alanda zihinsel uyum, birliktelik, akıl, mantık ve de iletişim sizin için oldukça önemli. Eşinizle, sevgilinizle her şeyden önce zihnen uyuşmayı, akıl ve mantıkta buluşmayı, ilgi ve merak duyduğunuz konuları paylaşmayı isteyebilirsiniz.

Birlikte ufkunuzun sınırlarını zorlayarak öğrenmek, keşfetmek ve de seyahat etmek sizin için oldukça önemli olabilir. Dolayısıyla Sevgililer Günü'nde ve onu takip eden günde sevgiliniz ve eşinizle bu temalar altında buluşabilirsiniz. Yalnızca aşkın gezegeni Venüs’ün bu dönemde rahat etmediği Koç burcunda ilerlediğini unutmayın, ilişkiler bu dönemde yıpranmaya oldukça açık olabilir. Hafta sonuna ilerlerken evinizle daha çok uğraşmanız gerekebilir. Güneş'in Balık burcuna ilerlemesiyle birlikte ise ortak paylaşımlar, harcamalar ve işle ilgili alanlarda motive olacağınız bir dönem başlıyor.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın