Haftalık Aslan Burcu Yorumu

Tarih : 30.01.2017

Haftaya başlarken fazla şüpheci olmaktan uzak durun, fazlasıyla ve çok derin düşünebilirsiniz, düşünceleriniz de haklı da olabilirsiniz ama bu haklılığa ihtiyacınız olmayabilir. Bu yüksek sezgilerinizi güç, mücadele ve konsantrasyon gerektiren işlere aktarabilirsiniz ve başarılı da olabilirsiniz. Ortak kazanç, gelirlerle, paylaşımlarla, vergi ve miras işleriyle ilgili konular gündeminizde olabilir. Ardından hafta ortasında yurt dışı, yabancılarla ilgili konular hareketlilik ve dinamizm kazanabilir.

Seyahatler, uzaklarla ilgili konular ve haberler gündeminize gelebilir. Uluslararası ve akademik alanlarda işleriniz olabilir. Hafta sonu ise çok daha fazla göz önünde kılabilir. Yaptıklarınızla ve başarılarınızla konuşulan ve gösterilen kişi olabilirsiniz. İmajınız dikkat çekici olabilir, siz de kendinizi ve duygularınızı göstermekte zorluk çekmeyebilirsiniz.

Hafta sonundan itibaren ayrıca Venüs Koç burcunda ilerlemeye başlıyor, aşk bu dönemde uzaktan, yabancı yerlerden gelebilir ancak birden başlayan ve aniden biten aşklara karşı dikkatli olmalısınız.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın