Haftalık Balık Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Bir hazırlık sürecinin sonunda gibi hissedebilirsiniz bu hafta. Ayın 18'i öncesinde, Güneş'in burcunuza geçmenizin hemen öncesinde son birkaç rötuş için fırsatınız olabilir. Bu dokunuşları fiziksel boyuttan ziyade ruhsal boyutta yapabilir, zaten fiziksel olarak aktive olacağınız ayın 18'i sonrasına kendinizi hazırlayabilirsiniz.

Heyecanınız dorukta, zira pek çok soru işaretiniz olsa da yapmak için sabırsızlandığınız pek çok şey arifesinde enerjiniz yükseliyor. İş hayatınız, para ve maddi konularda oldukça aktif olabilirsiniz. Ancak şüphesiz haftanın en önemli olayı Ay'ın ilişkiler burcu Terazi'de ilerlediği Sevgililer Günü olabilir. İlişkinizin sizi dönüştürdüğüne inanıyor olabilirsiniz. Mükemmel ilişki ve uyum size güçlü bir çaba, mücadelenin ürünü olabilir ve dolayısıyla gerek sizde gerek karşınızda önemli bir dönüşümü getirmesini bekliyor olabilirsiniz. İlişkinizin sizi güçlü kıldığına veya kılması gerektiğine inanabilirsiniz.

Bu güce kanıt teşkil eden her türlü maddi ve manevi paylaşıma büyük önem veriyor olabilirsiniz ve bu temalar eşliğinde kutlayacağınız bir gün olabilir. Hafta sonuna ilerlerken haftanın yorucu temposundan kurtulmak, bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ihtiyacı gezileri, yolculukları beraberinde getirebilir.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın