Haftalık Balık Burcu Yorumu

Tarih : 16.01.2017

Sevgili Balıklar, 1-4 Ocak 2017 tarihşerinde olumlu etkiler sizi hayatın güzel yönleri ile mükafatlandıracak. Yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz girişimlerinizi başarı ile gerçekleştirebileceğiniz enerjisi yüksek bir aydasınz..

7 Ocak 2017 tarihinde, dikkat etmeniz gereken tek konu harcamalarınız ve kişisel eşyalarınızın güvenliği olmalı. Özel yaşamınızda ise uzun süren bir beraberlik içindeyseniz ilişkinize yeni anlamlar yüklemek için sevdiğiniz insanın hoşuna gidecek aktivitelerde bulunabilirsiniz..

12 Ocak 2017 tarihinde Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor. Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan işinizle ilgili konularda sahip olduğunuz pozitif enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Kendinize olan güvenle liderlik yeteneklerinizi ortaya koyabilir yapılan görüşme ve toplantılarda birlikte çalıştığınız insanların destek ve onayını alabilirsiniz. Bu süreçte ani kararlar almaktan kaçınmalı ve her şeyi sakinlikle ele almalısınız.

15 Ocak 2017 tarihinde, özel yaşamınızda ise duygularınızı kontrol altında tutmanız oldukça güç olabilir birlikte olduğunuz insanın ısrarcı tavırları bunu daha da arttırabilir. 

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın