Haftalık Balık Burcu Yorumu

Tarih : 23.06.2015

Çocuklar ve yakınlarınızla keyifli programlar yapabilir, seyahat ve tatile çıkabilirsiniz. Sanatsal yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebilirsiniz. Yaratıcı ve sportif çalışmalarda olmak için harika bir zaman. Sizi mutlu edecek işlere ve ilişkilere başlamaktan kaçınmayın. Başarılı olmak için risk almanız ve ortak işlerde daha aktif olmanız gerekebilir. Bu açıdan 20-21-22-23 ve 24 Haziran günleri dikkat çekiyor. Yine eve, gayrimenkule ve aileye ilişkin konularda ani gelişmeler, değişimler öne çıkabilir. Evden ayrılma, taşınma, ev alım-satımı dekorasyon ve tadilat işleri söz konusu olabilir. Bu arada kredi ve miras işleriniz de çözülebilir. Bu konularda kontrolünüz dışında gelişen olayların da ön planda olma olasılığı var. Siz bu durumda sadece kazanmaya konsantre olacaksınız.

23 Haziran haftası Merkür-Neptün karesi her şeyi kafanıza takmanıza etki edebilir. Siz zihinsel açıdan dengede olmak için hiçbir şeyin üzerinde fazla durmamalısınız. Eğer kendinizi zihinsel olarak biraz keyifsiz hissederseniz ayın 25- 26 ve 27’nci günleri yapılacak en iyi şey, hiçbir şey yapmamaktır.

Bolca dinlenin ve kendinize karşı nazik olun. Müzik dinlemek, doğa yürüyüşü yapmak ya da maneviyata yönelmek size çok iyi gelebilir.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın