Haftalık Balık Burcu Yorumu

Tarih : 30.01.2017

Haftaya başlarken burcunuzdaki Ay size güven, cesaret ve enerji getiriyor. Işığınızla parlayabilir, dikkatleri üzerinizde toplayabilir, canlılığınızla fark edilebilirsiniz. İlişkileriniz söz sahibi olabilir, yaşamınızın kontrolünü çok daha fazla elinizde hissedebilirsiniz. Ancak karmaşık ve belirsiz görünebilecek durumlar karşısında temkinli olmaya çalışmalısınız.

Hafta ortasında maddi konularda, iş ve para konularında oldukça hareketli bir gündeminiz olabilir. Bu hareketi verime ve berekete dönüştürmek de sizin elinizde olabilir. Kazançlarınızı, kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek için harekete geçebilirsiniz, girişimci yönlerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz.

Hafta sonuna ilerlerken iletişim ve haberleşme konuları ön plana geçebilir. Yakın çevrenizdeki gelişmelerle ilgilenebilir, meraklı yönlerinizi ortaya çıkarabilir, eğitim konularına ağırlık verebilirsiniz. Hafta sonunda Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konularda ve para konularında daha verimli ve şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Bu ilerleyiş, sizi harcama ve alışverişlere itebilir. 

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın