Haftalık Başak Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Haftaya başlarken burcunuzda ilerleyen Ay kendinize güven duymanızı ve enerjik hissetmenizi sağlayabilir. Lider, yönetici özelliklerinizi, girişimci yönünüzü daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. Sevgililer Günü’nde ise Ay ilişkilerin burcu Terazi'de ilerliyor olacak.

Sizin için ilişkinizin güven vermesi, sizi konfor ve rahatlık içinde hissettirmesi oldukça önemli olabilir. Yine benzer şekilde ilişkinizde değer kavramı öncelik taşıyabilir, ilişkinizin maddi ve manevi anlamda hayatınıza değer katması gerektiğine inanıyor olabilirsiniz. Tüm bu kavramların öne çıkaran Sevgililer Günü için düşlediğiniz zevklerinize hitap eden şık bir restoran veya kendinizi rahat, güvende ve konforlu hissettiğiniz bir ortam ve bu ortamda sevgilinizle geçireceğiniz zaman olabilir.

Sevgiliniz veya bir ilişkiniz yoksa ve yalnızsanız, kendinizi alışverişle, hediyelerle şımartmak isteyebilirsiniz. Bunun için bir arkadaşınızdan da destek alabilirsiniz. Ayın 18’inde Güneş’in Balık burcuna ilerlemesiyle birlikte bir ilişkiniz yoksa bir ilişki kurma yönünde kendinizi oldukça motive ve istekli hissedebilirsiniz. Hayatta bazı süreçleri tamamlamanızın sağlıklı bir ilişki yoluyla sağlanabileceğine olan inancınız artıyor.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın