Haftalık Başak Burcu Yorumu

Tarih : 16.01.2017

İşinizle ilgili konularda paylaşımlarınızda iletişime önem verin fikir eleştiri ve önerileri anlayışla karşılayın. Finansal konularda ise ailenizin uyarılarını dikkate almalı cazip görünen tablolara temkinli yaklaşmalısınız bu ay her hangi bir şey için aşırı harcamada bulunmamaya özen gösterin.

5 Ocak 2017 tarihinde, özel yaşamınızda ise; Uzun zamandır problem ettiğiniz bir konu birlikte olduğunuz insanın kararlı ve duyarlı tavırları ile çözüme kavuşabilir ve rahat bir nefes alabilirsiniz…

12 Ocak 2017 tarihinde Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle iletişim kurmakta zorlansanızda doğru fikir ve önerileriniz kabul görecektir. Karşıt fikirler zihninizde yeni fikirlerin uyanmasını sağlayacak ve siz daha girişimci cesur tavırlar sergileyerek bir çok kişi ya da kurumun desteğini alabileceksiniz. Aynı etki eğitim hayatı devam eden Başaklar içinde geçerlidir. Sınavlarınızda başarılı olabilir anlamakta zorlandığınız bir dersi farklı bakış açınızla daha anlatılır bir hale getirebilirsiniz.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın