Haftalık Başak Burcu Yorumu

Tarih : 23.06.2015

İş hayatınız çalışma ilişkileriniz ve koşulları, yürüttüğünüz proje ve görevler, gündelik işler ve varsa sağlığınız için uyguladığınız tedavi programlarına yönelik sürüncemede kalan konular netleşebilir. İşten ayrılmalar, yer ve görev değişiklikleri yaşanabilir. Daha çok çalışmak, proje ve hizmet üretmek, detaylara, sağlığınıza ve beslenmenize önem vermek gerekebilir. Sizi yoran ya da geri planda kalmanıza neden olan yıpratıcı koşullar gündeminizin asıl konusu olabilir. İş ve sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişiminizde gerçekçi olmaya çalışın. Bu dönemde yeniden yapılandırılması ve üzerinde çalışılması gereken işlerinize daha fazla zaman ayırmanız zorunlu olabilir.

İkili ilişkilerde, evlilikte ve ortaklıklarda sizi yıpratan koşullar gün yüzüne çıkarabilir. Süregiden bir davanız istediğiniz gibi sonuçlanabilir. Eğer kendinizi zihinsel olarak biraz keyifsiz hissederseniz, dans edin ya da doğa yürüyüşlerine çıkın. Eğlenebileceğiniz ve hayattan keyif alabileceğiniz ortamlarda vakit geçirmeyi tercih edin.

İş hayatınız başta olmak üzere aşk, evlilik, finansal meseleler ve ileriye yönelik düşündüğünüz hedefler, sizin için ayrıca önem taşıyor. Değişimlerin gerçekleşmesi için kendinize zaman tanıyın.

Sabırsız olmayın. Önünüzde açılacak kapıların ardında sizi nelerin beklediğini iyi anlamaya çalışmalısınız.

Ayrıca acelecilik enerjisiyle yapılan işler yanlışlıklara neden olabilir. Bu yüzden artık seçimlerinizi aceleyle değil, iyi düşünerek ve akıllıca yapmanız gerekiyor.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın