Haftalık Boğa Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Eviniz ve ailenizle ilgili yeni kararlar almanızı sağlayan Ay tutulmasının hemen ardından hafta başında gündeminizde sevdikleriniz var. Onlar için tutku ve heyecanla çalışıyor ve uğraşıyor olmanız sizi motive eden bir faktör olabilirbu dönemde.

Sevgililer Gününde ise aşkınız, sevgiliniz sizden ne bekliyorsa yapmaya hazırsınız. Aşkın emek gerektirdiğini düşünürken bu yolda gerektiğini düşündüğünüz özverii göstermek hiç de zor değil. Yine de burcunuzun yöneticisi olan Venüs’ün bu dönemde hiç rahat edemediği bir burçta olduğunu hatırlatalım. Dolayısıyla kontrolünüz dışında gelişen olayları ihmal etmeyin, dalgınlık ve unutkanlıklara, özellikle de Sevgililer Günü’nde dikkat edin.

Hafta sonuna ilerlerken Ay karşıt burcunuzda ilerleyecek ve ilişkilerin önemi hafta boyu sürecek. Tek başına hareket etmek istemeyebilir, sevdiğinizi her daim yanınızda arayabilir, hayatınızda özel biri yoksa, birinin olması ve ilişki kurma yönünde istekli olabilirsiniz. Güneş'in 18'inde Balık burcuna ilerlemesiyle birlikte ise sosyal yaşamınız ve arkadaşlıklarınız canlanmaya başlıyor.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın