Haftalık Boğa Burcu Yorumu

Tarih : 16.01.2017

Sevgili Boğalar, Ocak ayı sizleri oldukça duygusal davranmaya iterken bir o kadar da enerjinizi yükseltiyor. Sevgi ve şefkate fazlasıyla ihtiyaç duyduğunuz bir gündesiniz. Böyle bir günde yaşamınızda size yakın olan insanlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabilirsiniz. Samimiyetten uzak kişilerin yaşamınızda olmasına tahammülünüz kalmadı. İ

İş ve özel yaşamınızda radikal kararlar alabilir bulunduğunuz ortamdan uzaklaşarak yeni bir yere taşınabilirsiniz. Oldukça güçlü bir dönemin başlangıcındasınız. Çözüm aradığınız hemen her konuda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

9 Ocak 2017 tarihinde sağlığınızla ilgili en ufak bir konuyu es geçmeden hareket etmelisiniz. Bedeninize gereken önemi vermeyi öğrenmelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde işinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

12 Ocak 2017 tarihinde Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor..Yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz. Maddi konularda oldukça şanslısınız unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bu ay gelebilir.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın