Haftalık Boğa Burcu Yorumu

Tarih : 30.01.2017

Olayların kontrolünüzün biraz da dışında hızlı ilerleyeceği bir haftada çoğu duruma yalnızca seyirci, izleyici olmak durumunda kalabilirsiniz. Haftanın ilk iki günü oldukça sosyal bir şekilde ilerleyebilir. Arkadaşlarınızla görüşebilir, ortak uğraş ve çalışmalarda yer alabilir, düşüncelerinizi paylaşabilir, sosyal ortam ve organizasyonlarda yer alabilirsiniz.

Hafta ortasında ise kendinizi hızlı ve enerjik bir ortam içinde bulabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz kalabalık enerjileriyle sizi de yönlendirebilirler ve ister istemez başkalarının da motivasyonuyla aksiyonu bol birkaç gün geçirebilirsiniz. Cuma gününden itibaren ise Ay burcunuzda olacak ve ışığınızla parlıyorsunuz ancak yine de kontrol dışı durumlara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İhmal ve unutkanlıklar söz konusu olabilir.

Hafta sonunda burcunuzun yönetici Venüs ateşli Koç burcuna ilerliyor. Hayatınız ister istemez daha hızlı, enerjik, dinamik bir raya oturabilir. Siz ise kendinizi bu akışa bırakmakta zorunda kalabilirsiniz, yine de sağınızı, solunuzu iyice kontrol ettiğinizden emin olarak uyanık olmaya çalışmalısınız. Manevi anlamda ise farkındalığınız yükseliyor.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın