Haftalık İkizler Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Hafta boyunca burcunuzun yöneticisi Merkür hızla ilerliyor ve sıradışı, yenilikçi yaklaşımlarınızı kullanabileceğiniz fırsatlar sunuyor ve hayatınızı canlı, hızlı kılıyor. Hafta başında ev ve ailenizle ilgili konularda oldukça meşgul olabilirsiniz.

Seyahatler, uzaklardan haberler, yabancılar ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Sevgililer Günü'nde ise en şanslı burçlardansınız, zira Ay aşk evinizde ilerliyor ve aşktan yana heyecan ve tutku dolu zamanlar vaat ediyor. Bir sevgiliniz veya ilişkiniz yoksa ümit dolu gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Oldukça yaratıcı, sanat ve ilham dolu bir Sevgililer Günü hazırlayabilir, böyle bir günün kahramanı olabilirsiniz.

Tüm bunların yanında aşkın yıldızı Venüs'ün zayıf olduğu bir burçta olduğunu hatırlatalım. Bu da ilişkilerde aceleci, sabırsız, hızlı ve fazlasıyla girişken tutumlara dikkat etmek gerektiğine işaret ediyor. Her şeyi şansa bağlamamak gerektiği konusunda da uyarıyor. Ayın 18'inde Güneş Balık burcuna ilerlediğinde hedeflerinizin, kariyerinizin, iş yaşamınızın, görev ve sorumluluklarınızın önem kazanacağı bir döneme ilerliyorsunuz.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın