Haftalık Koç Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Ay tutulmasının hemen ardından burcunuzdaki hareketlilik sürüyor. Enerjiniz yüksek ve bu durum girişimcilik ruhunuzu ateşleyebilir. Haftanın ilk gününde enerjinizi sağlığınız ve bakımınız yönünde kullanabilirsiniz. Hızlı ilerleyen Merkür aynı anda pek çok işi sıradışı yaklaşımlarınızla halletmenizi kolaylaştırabilir.

Sevgililer gününde Ay ilişkilerin burcu Terazi'de ancak Venüs'ün onu hırçın kılan Koç'ta olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Dolayısıyla ilişkilerde serinkanlı olmaya özen göstermek gerekebilir ve bu pek kolay olmayabilir zaman zaman. Yine de arkadaşlığın, dostluğun önemini hatırlayarak umutlu yaklaşımınızı yitirmeden hareket edebilirsiniz.

Pratik zekanız zor durumlarda yardımınıza koşacaktır. Ayrıca insiyatif almakta da zorlanmayabilir, enerjik yaklaşımlarınızla pürüzlerin üstesinden gelebilirsiniz. Ayın 18'inde Güneş Balık burcuna ilerliyor. Yeni bir dönem öncesinde kendinizi bir hazırlık sürecine alabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi dinlemek, gerçek ihtiyaçlarınızı kavramak, enerji toplamak için zaman bulabilirsiniz. Sonrasında tüm bu birikimi kullanmanızı gerektirecek zamanlar olacak.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın