Haftalık Koç Burcu Yorumu

Tarih : 29.03.2018

Martla birlikte değişim rüzgarları esmeye başlıyor.

İş hayatınız ve ilişkileriniz… Bazı okurlarım için ülke değişikliği veya akademik kariyer de gündem olabilir.

İlişkisi olan okurlarım Mart itibarı ile bir şeylerin ters gitmeye başladığını hissedebilir. İlişkiyi gözden geçirme ihtiyacı oluşabilir.Eşinizin/sevgilinizin hayatında yaşanan olaylar, sizi onunla ilgilenmek durumunda bırakabilir.

İlişkiniz yoksa olması için ne yapmanız gerektiğini düşünüyor olursunuz. Geçmişte flört ettiğiniz insanlarla iletişim kurma isteği olabilir, onlar size ulaşmak isteyebilir.İş hayatınız bir süredir gündemin önemli parçası mı? Mart itibarı ile işler karışabilir. Yeni dönem Satürn etkisi işinizden soğumanıza neden olabilir. Hemen sıkılıp vazgeçmeyin, başka bir iş yapıyor olsanız da bunu hissedecektiniz.

İşe girme iş değiştirme girişimleriniz varsa, olumsuz sonuçlanma potansiyeli bulunuyor.Zaten çalışıyorsanız, işteki görev tanımınız, çalışma arkadaşlarınız değişebilir.Kapalı ortamlarda içiniz sıkılabilir, kendinizi dışarı atmak isteyebilirsiniz. Buna direnmeye çalışmak en iyisidir. Martta bu şekilde devam edecek çünkü. Olabildiğince dışarıda olmaya çalışın zaten, çalışıyorsanız iş çıkışında..

Doğrusu Martta 3 kötü olasılık var, olmasını istemeyeceğimiz. Birincisi ilişkinin sona ermesi, ikincisi işten ayrılmak veya işe girme çabasının olumsuz sonuçlanması, üçüncüsü aile büyüklerinden birinin sağlık sorunu yaşaması..Martta bir şekilde yolunuz hastaneye düşebilir, eğer sert sporlarla uğraşıyorsanız Nisana kadar tempoyu düşürün.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın