Haftalık Kova Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Güneş burcunuzun artık son derecelerinde ilerlerken güçlü Mars'ın sizi iş ve kariyer alanında güçlü kılan ve besleyen enerjisini de kullanarak yapmanız gerekenleri tamamlamalısınız. Önümüzdeki bir yıl boyunca hayatınıza şekil verecek konularda almanız gereken insiyatifleri, yapmanız gereken girişimleri hayata geçirdiğinizden emin olmalısınız.

Ayın 18'inden itibaren Güneş Balık burcuna ilerlediğinde artık kişisel konuları bir kenara bırakıp maddi konularla, kaynaklarınızı, edindiklerinizi ve sahip olduklarınızı değerlendirmekle ilgilenmeniz gerekebilir. Ama öncesinde ilişkiler açısından hareketli bir haftadayız. Sevgililer Günü'nde ve onu takip eden günde Ay ilişkilerin burcu Terazi'de ve ilişkinizde denge, uyum, birlik, huzur peşinde olabilirsiniz.

Bu konuda da en çok önem verdiğiniz şey sevdiğinizle aynı ufukta buluşmak, görüş ve fikir beraberliğinde olmak olabilir. Hayatı onunla keşfetmek, seyahat etmek ve kişisel gelişimin sınırlarını zorlamak isteyebilirsiniz. Bu temalar eşliğinde kutlayabileceğiniz bir gün olabilir Sevgililer Günü. Bir ilişkiniz yoksa da ilişkide aradıklarınızı yeniden hatırlamak ve kendinizi bu uğraşlarla meşgul etmek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna ilerlerken hedeflerinize, planlarınıza odaklanabilirsiniz.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın