Haftalık Kova Burcu Yorumu

Tarih : 29.03.2018

Jüpiter pozitiftir. Evlenmem diyen bile, “Evlenelim gerisi Allah kerim” deyiverir. Bu nedenle Jüpiter sayesinde yeni deneyimlere açık hale geliriz, hangi kapının ardında ne olduğunu merak etmeye başlarız.

Fakat şurası da gerçek: Jüpiter’in çağrısına uyup yola çıkan herkes önünde sonunda mutlu/başarılı olacak diye bir kural maalesef yok. Bu nedenle şans/bolluk garanti değil aslında.

Bir arayış halindesiniz: derinlerde saklı bir anlam keşfedeceksiniz belki de. Belki başka coğrafyalarda belki farklı ortamlarda mutlu olacaksınız.

İş, eğitim veya yerleşmek için yurt dışına gideceksiniz. Üniversitede ilerlemek isteyeceksiniz, akademik kariyer ilgi çekici gelecek. Segment atlamak isteyeceksiniz: daha çok insana ulaşmak, görüşlerinizi aktarabilmek.

Sesinizi duyurmak için kitap yazmaktan instagram’a kadar çeşitli kanalları kullanabilirsiniz. Dış ticarete başlamak, yabancı şirkette çalışmak mümkündür. Dil öğrenme girişimleri: konuşabilmek için seyahat/eğitim Kariyer hedefi öğretmenlik olanlar şanslı bir yılda olacaklar.

Hukuk kariyeri yapanlar için de iyi bir yıl..

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın