Haftalık Oğlak Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Hayatınızın tepe noktasında, zirvesinde ilişkiniz, birlikteliğiniz, evliliğiniz, hayat ortaklığınız olabilir. Geleceğe yönelik hedeflerinizde, her türlü planınızda ilişkinize öncelik veriyor olabilirsiniz. Her ne kadar dışarıdan soğuk, mesafeli, ciddi bir duruşunuz olsa da size itibar ve saygınlık kazandıranın diğer yarınız olduğunun farkında olabilirsiniz. Bu duygularla Sevgililer Günü'nün kutlandığı haftaya ilerlerken Ay ilişkilerin, uyumun dengenin burcu Terazi'de olacak.

Romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bu günü önceden planlamış, her ayrıntısına özenmiş olabilirsiniz. Aşk yıldızı Venüs'ün zayıf olduğu bir burçta ilerlediğini hatırlatarak bazı kontrol dışı durumları dikkate almayı ihmal etmemelisiniz. Ailenizden, geçmişinizden kaynaklanan problemlerin ilişkinizi zedelemesine imkan vermemelisiniz. Hafta sonuna ilerlerken ise gündeminizde sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız, dostluklarınız olabilir. Fikirlerinizle sosyal gruplarınızda dikkat çekebilirsiniz.

Ayın 18'inden itibaren Güneş'in Balık’burcunda ilerlemeye başlaması bir döngünün sonuna işaret ediyor olacak, sizin için bu döngü yakın çevreniz, arkadaş, komşu, kardeş ilişkilerinizle bağlantılı olabilir. İletişim, kısa yolculuklar ve ziyaretlerin hızlandığı bir döneme ilerliyorsunuz.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın