Haftalık Oğlak Burcu Yorumu

Tarih : 16.01.2017

Sevgili Oğlaklar Ocak ayının ilk haftasında, enerjiniz oldukça kuvvetli sezgilerinizde fazlasıyla yoğun ve yol göstericidir sizler için. Yaşayacağınız olaylar konusunda sizlere rehberlik edebilecek bu özelliğinizi önemsemelisiniz. Aile ilişkilerinizde var olan gerginlikleri daha fazla uzatmadan yapıcı tutumlar sergilemek sizi de içinizde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan kurtaracaktır.

İş hayatınızda yapmakta olduğunuz bir girişimi engellemek için birlikte çalıştığınız bazı insanların entrikalarıyla karşı karşıya kalabilir ve haklılığınızı ispatlamak durumunda kalabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı ve ikili tartışmalara girmeden bu olayların arkasında kimin olduğunu bulmaya yönelmelisiniz.. Bu süreçte işinizle ilgili gelişme ve yenilikleri çok iyi değerlendirmelisiniz.

12 Ocak 2017 tarihinde Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor. İş hayatınızda karşılaşacağınız insanların negatif tavırları ve iğneleyici sözleriyle karşılaşabilirsiniz. Sessiz kalmayın ve gereken cevabı nezaket çerçevesi

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın