Haftalık Oğlak Burcu Yorumu

Tarih : 30.01.2017

Haftaya başlarken iletişim, haberleşme ve ulaşım konularında hareketlilik söz konusu olabilir. Düzenli, programlı ve planlı hareket etmek hayatınızı kolaylaştırabilir, ortaya çıkabilecek karmaşaya, ihmal ve dalgınlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Buna karşın, sözlerinizde, görüşmelerinizde ve varsa ticari işlerinizde yaratıcılığınızı ve çok boyutlu düşünme gücünüzü ortaya çıkarabilirsiniz.

Hafta ortasında ise oldukça aktif bir gündeminiz olabilir. Ev ve aileyle ilgili konularda insiyatif alabilir, harekete geçebilirsiniz. Evde pek çok işe girişebilirsiniz. Ancak aile içi sürtüşmelere dikkat etmelisiniz, zira sabırsız, tezcanlı ve aceleci davranabilirsiniz. Hafta sonuna ilerlerken aşk yaşamınızda hareketlilik söz konusu olabilir. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilir, yemeğe, eğlenceye ağırlık verebilirsiniz.

Hafta sonunda Venüs burç değiştirerek Koç burcuna ilerliyor, ailenizden, ev yaşamınızdan destek görebileceğiniz bir dönem başlıyor. Bir ilişkiniz yoksa ailenizin veya bir aile bireyinizin tanıştırmasıyla başlayan bir ilişkiniz olabilir. Kendinizi ruhen daha iyi hissedebilir, evinizde keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın