Haftalık Terazi Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Hafta ayın genelinde olduğu gibi enerjik şekilde devam ediyor. Burcunuzun yöneticisi olan Venüs enerjik, mücadeleci Koç burcunda ilerlerken hayatta başta ilişkileriniz olmak üzere her alanda dinamik bir gündeminiz olabilir. Haftaya başlarken ise çevrenizdeki olaylara müdahale edememenizden de kaynaklı olabilecek bir akışta kalma durumu söz konusu olabilir.

Hayatın, gelişmelerin ipini kapıp koyvermiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak hemen ardından toparlanıyorsunuz. Ay Sevgililer Günü'nde burcunuzda ilerliyor ve şanslı burçlardan biri kılıyor sizi. Cazibenizle dikkat çekebilir, göz kamaştırabilirsiniz. İlişkinizde insiyatif ve gücü elinize alabilir, kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Cesur, korkusuz hareket etmekte zorlanmayabilir, lider yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Ancak bu dönemde aşırı hızlı ve aceleci tavırların ilişkinize zarar verebileceğini unutmamalısınız.

Hafta sonuna ilerlerken iş ve para konularında yoğun bir gündeminiz olabilir, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Kendi değerinizi daha çok bilirken başkalarına da gösterebilirsiniz. Güneş'in 18'inde Balık burcuna ilerlemesiyle birlikte günlük yaşam alanınız, çalışma ortamınız ve sağlıkla ilgili konuların yaşamınızdaki önemi artmaya başlıyor.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın