Haftalık Terazi Burcu Yorumu

Tarih : 16.01.2017

Kişisel gelişiminize fazlasıyla önem verecek ve iç dünyanızda keşfedilmeyi bekleyen özelliklerinizi dış dünyaya yansıtacaksınız. Hayatınızda sizi sürekli eleştiren iş ve özel yaşamınıza yön vermeye çalışan kişilere karşı kendinizi cesur bir dille ifade ederek yaşamınızın kumandanlığı elinize alacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyeceksiniz.

İş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylara ayak uydurmaya çalışmaktansa sizin belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denerseniz olumlu sonuçlar alacaksınız.

Özel yaşamınızda ise gerginlikleri kontrol altına alabilecek güce sahipsiniz. İkili ilişkilerinizde daha dingin, sakin ve yapıcı olmaya çalışın. Hem size hem de karşınızdakine güzel enerjiler yüklemek sizin elinizde..

12 Ocak 2017 tarihinde Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor. Aile bireylerinizle ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz söylenenleri yanlış anlayarak kalp kırabilir ve üzüntü duyabilirsiniz. Her konuda siz haklı olamayacağınıza göre aile bireylerinizin zaman zaman eleştirel yaklaşımlarına karşı da hoşgörülü davranmalısınız. 

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın