Haftalık Terazi Burcu Yorumu

Tarih : 19.06.2015

Bir iletişim cihazı ya da otomobil alıp satmak gündeme gelebilir. Merkür’ün retro olduğunu unutmayın. Bu alışverişleri ay sonuna kadar ertelemek daha doğru olabilir. Bu dönemde seyahate ve tatile çıkabilirsiniz. Eğitimle ilgili sınavlar ve sonuçlanmalar olabilir. Dolunayla birlikte iş hayatınız, çalışma ilişkilerinize ve yürüttüğünüz işlere olan ilginizi kaybetmeyin.

Çalışmak ve plan kurmak adına enerji ve motivasyonunuz yüksek. Aile üyeleri ve otorite kavramlarıyla olan ilişkilerinizde daha dikkatli olmalısınız. Bazı çatışmalar ve güç savaşları meydana gelebilir. İş ve kariyer hayatınızda şans sizden yana. İş amaçlı bazı eğitimlere katılabilir, seyahat yapabilirsiniz. Bu dönemde maddi konularda, eşinizden ya da ortağınızdan daha fazla yardım almanız mümkün. Özellikle maddi alanlardaki güven ve istikrar arayışınızda önemli adımlar atabilirsiniz.

Sağlığınız için tedavi programına yönelik sürüncemede kalan konular netleşebilir. İşten ayrılmalar, yer ve görev değişiklikleri yaşanabilir. Daha çok çalışmak, proje ve hizmet üretmek, detaylara, sağlığınıza ve beslenmenize önem vermek gerekebilir.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın