Haftalık Yay Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Şubat ayı hızla ilerlemeyi sürdürüyor. Vitesi düşürmeden giderken bu hızın getirebileceği her türlü gelişmeyi, karşımıza çıkardığı her türlü sorunu da hızla ve beceriklilikle çözmeliyiz. Neyse ki bu dönemde hızlı ilerleyen Merkür yenilikçi ve sıradışı çözümlerle hayatı kolaylaştırmanızı sağlayabilir.

Haftanın ilk gününde görev ve sorumluluklar alanında bu beceri ve pratik zekaya ihtiyaç duyabilir ve kullanmakta da zorlanmayabilirsiniz. Ardından Ay ilişkilerin burcu Terazi'ye ilerliyor ve Sevgililer Günü'nü bu şekilde karşılayacağız. Bu dönemde aşk yıldızı Venüs hiç de rahat ettiği bir burçta değil, dolayısıyla ilişkiler adına yorucu ve yıpratıcı olabilecek koşullar altındayız. Yine de bunun farkında ve bilincinde olarak temkinli hareket edebiliriz.

Her ne kadar zorluklar olsa da hayata bakış açınızda, vizyonunuzda, umutlarınızda ilişkinizin önemi oldukça büyük. Yenilikçi yaklaşımlarınızla, pozitif, arkadaş, dost canlısı tutumunuzla ilişkinize can vermek, hayat kazandırmak elinizde olabilir. Sevgililer Günü'nü sevdiğiniz özel kişiyle birlikte hayata karşı umutla karşılayabilirsiniz. Hayatınızda özel biri yoksa her türlü olasılığı hesaba katan pozitif yaklaşımınız size umut getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizin de gücüyle kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın