Haftalık Yay Burcu Yorumu

Tarih : 16.01.2017

Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Ailenizi ilgilendiren konularda her zamankinden daha hassas olmalı yaşanan olaylar ne kadar sinir bozucu olsa da dengeleri korumayı sağlamalısınız. Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz.

Özel yaşamında beraberliği devam edenler gerçeklerden kaçmadan sorunların üzerine gitmeli aşılacağına inanıyor ve birlikte olduğunuz insanı seviyorsanız mücadele etmekten vazgeçmemelisiniz. İlişkisi olmayan Yaylar ise arkadaşları aracılığı ile romantik bir birlikteliğe adım atabilirler.

12 Ocak 2017 tarihinde Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor. Sağlık problemleri olan Yay’lar olumlu haberler alabilir ve rahatsızlıklarınızdan tamamen şifa bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın