Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

Tarih : 11.03.2015

Gökyüzü finansal konularda şanslı bir haftayı müjdeliyor sizlere. İşinizle ilgili uzun zamandır mücadelesini verdiğiniz hukuki bir konu da başarı elde edebilir kısa süre içinde toplu bir para alabilirsiniz. Sağlık sorunları olan Yengeçler de bu hafta rahatlıyorsunuz.

Ailevi konularda ise fikir ayrılıklarını kabullenmeli ve herkesin sizin hayat görüşünüze göre değerlendirmelerde bulunmayacağını kabul ederek uzlaşmacı davranmalısınız. Öğrenci Yengeçler sizlerde hafta boyunca derslerinizde sınavlarda zorlanabilirsiniz sizlere önerim motivasyonunuzu yükseltecek aktivitelerle ilgilenmeniz.

Özel yaşamınızda ise geçmişte eş ya da sevgilinizle sorunlar yaşamanıza sebep olmuş ortak bir arkadaş ya da çalışanınızın size huzursuzluk vermek isterken kendi kazdığı kuyuya düşmesi ile eş ya da sevgiliniz haklılığınızı kabullenecek ve ilişkinize her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacaktır. Bekar Yengeçler eski eş ya da sevgiliniz tekrar denemeniz konusunda ısrarcı olabilir sizlere önerim geçmişte yaşadıklarınızı anımsayın ve kararınızı öyle verin.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın