Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

Tarih : 13.02.2017

Sevgililer Günü haftasına ilerlerken haftanın gündeminde ilişkiler var. Bu haftalık yorumunuz ilişki ve aşk tabanında zira ruhunuzun temelinde birliktelik, ilişki ve ortaklık kavramı yatıyor. Yaşamınızda özünüzden gelen eşini bulma ihtiyacı son derece önemli.

Eşinizin yuvanız olduğuna inanıyorsunuz çünkü. Ailenizden gelen iki kişinin bir olduğu ve tek bir vücutta şekil bulduğu bir ilişki ve yuva inancınız olabilir. Bu da aşkı ve ilişkiyi sizin için hayatta en önemli mücadele ve dönüşüm alanı kılabilir.

Ay tutulması sonrasında bu duyguları daha da güçlü hissederek ilerliyorsunuz Sevgililer Günü'ne. Günü sevgiliniz veya eşinizle sıcak ev ortamınızda geçirebilirsiniz. Ve bir kanepede yan yana oturup sarılarak zaman geçirmek dahi size yetebilir. Yine de aşk yıldızı Venüs'ün hızlı, sabırsız, aceleci, tezcanlı Koç burcunda olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim. Dolayısıyla yönetmeniz ve kontrol etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Hafta sonuna ilerlerken aşk ve tutkularınız sizi epeyce meşgul edebilir. Güneş'in burç değiştirmesi seyahat ve öğrenim kapılarını size açabilir.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın