Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

Tarih : 16.01.2017

Sevgili Yengeçler, Ocak ayınada yeni başlangıçlar yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru yüksek enerjinizle ilerleyin. Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınızda sizden yaşça büyük dostlarınız vasıtasıyla hayallerinizi gerçekleştirme imkânı bulabileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendinize yüreğinize güvenin ve cesur davranın.

İş hayatınızda duygularınızla değil tamamen mantığınızla hareket etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Eğer duygusal davranırsanız kariyer hayatınızda ilerlemenize engel olabilecek bir kurgunun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Zekice davranmalı ve sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeli acele kararlardan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise Aşk’ın coşkusu tüm ruhunuzu saracak yeni bir ilişkiye adım atabileceğiniz gibi var olan ilişkinizi aşkın heyecanıyla canlandırabilirsiniz.

12 Ocak 2017 tarihinde Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor. Kendinize davranışlarınıza karşı son derece adil yaklaşımlarda bulunup kendinizi geliştirmeniz gereken alanları net bir şekilde değerlendirip ele alacağınıza işaret etmekte.  

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın