Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

Tarih : 23.06.2015

Kendinizi yaptığınız işlerle ortaya koymak sizi mutlu edecektir. Başarılı olmak için risk almanız, ortak işlerde daha aktif olmanız gerekebilir. Bu açıdan, ayın 20-21-22-23 ve 24’üncü günleri dikkat çekiyor. Bu dönemde yine eve, gayrimenkule ve aileye ilişkin konularda ani gelişmeler ve değişimler öne çıkabilir. Evden ayrılmak, taşınmak, ev alım satımı yapmak, dekorasyon/tadilat söz konusu olabilir. Kredi ve miras işleriniz çözülebilir.

23 Haziran haftasındaki Merkür-Neptün karesi kafanızın karşımasına neden olsa da bu kısa süreli geçici bir etkidir.

Bu dönemde hemen her konuya merakınız da artabilir. Ayın 23-24-25-26-27 ve 28’inci günlerinde her şeyi kafanıza takmanız söz konusu olabilir. Zihinsel bir dengede olmak için hiçbir şeyin üzerinde uzun süre durmamalısınız. Eğer kendinizi zihinsel olarak keyifsiz hissederseniz, dans edin ya da doğa yürüyüşleri yapın. Bu ay ayrıca yeni bilgilerle kendinizi yeniden keşfetme heyecanına kapılabilirsiniz.

Aşk hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız, fazla şüpheci ve gergin olmaktan kaçınmalısınız. Ayın 27-28 ve 29’uncu günlerinde, finansal işleriniz ve beklentileriniz adına sürprizler yaşamanız olası… Özellikle alacaklarınızı kolaylıkla alabilirsiniz.

Nörolojik rahatsızlıklarınız varsa bu ay kesinlikle ihmalci davranmayın. Sağlığınızla ilgilenin.

Yorumu paylaşın :

Siz De Paylaşın