Enes Bey Soruyor - 16.01.2017

benim Bir erkek kuzenimi var onunla üniversiteden tanıştığım bir kız ile çıktığını görüyorum ve o kız benimle aldatıyor kuzenimi onunla o yokken sevişiyorum falan o varkende görmüyorkende yapıyorum rüyamda böyle bir rüya gördüm bunu yorumlar mısınız kuzenim olmayıp en yakın arkadaşım da olabilir suratı tam hatırlamıyorum bu neye delalet yada neyi simgeler temsil eder ? yorumlarmısınız ?

RuyaBurc Yorumu:

Merhaba sayın kullanıcımız,

Rüyada aldattığını görmek, aldatılmak kişinin kendi ile olan muhasebesini, sorgulamasını yaptığını yaşadığı bir olayda haksızlığa uğradığın veya haksızlık yaptığını, duygusal anlamda veya iş, arkadaş çevresi gibi sosyal olarak istediği durumda olmadığı için başka birilerini suçlayarak bu durumu bastırdığını işaret ediyor olabilir.

İnsanın bilinçaltında yaşadığı bu gibi durumlar ne kadar rüya gibi gerçekte olmayan ortamlarda gerçekleşse de etkileri farklı şekilde gerçek hayatta hissedilebilir. Doğru, bilinçli ve iyi biri olmak isteyen her bir bireyin sizin rüyanızdaki gibi bilinçaltında hissettiği bu yanlış hisleri bir yanlış olarak algılayarak bunlardan uzaklaşması gerekir.

Teşekkürler..

Rüyayı paylaşın :

Benzer Başlıklar

Siz De Paylaşın