Gülten Hanım Soruyor - 17.09.2016

rüyamda bir elbise mağazasındaydık mezun olduğum okuldan yanımda oturan kız arkadasım vardı ben vardım annemin eskiden yakın olduğu bir arkadaşıda vardı annem yeşil elbiseler deniyordu uzun uzundu hepsi benimde denememi istedi bir alt kattada bana olacak şekilde elbiseler varmis isin garip kismi normal hayatta annemle bedenlerimiz aynıdır bunu düşünerek okuldan arkdaşımla alt kata iniyorum sonra bana arkadaşım elbise getiriyor açık yesil pullu ve aşırı derecede kabarık deniyorum ama üst kısmı ka

RuyaBurc Yorumu:

Merhaba sayın kullanıcımız,

Rüyada görülen eski bir tanıdık, arkadaş yeni bir haber alacağınız şeklinde yorumlanabilir. Aileden görülen yakın bir kişi anne, baba, kardeş bu haberin sizde manevi bir etki yaratacağınız işaret eder. Rüyada görülen yeşil renk, yeşil objeler rüya ile ilgili olumlu şeyleri işaret eder.

Yakında alacağınız yeni bir haber olabilir ve bu haber sizi oldukça mutlu edecektir. Elbise, eşya gibi maddeler alınacak haberin manevi olduğu kadar maddi değerinin de olabileceğini işaret eder. Bu haber bir mevkide yükselme, yeni bir şeye sahip olma, bir şey kazanma olarak yorumlanabilir.

Teşekkürler..

Rüyayı paylaşın :

Siz De Paylaşın