Kadir Bey Soruyor - 03.10.2016

Ruyamda araba ile yokuslardan cikrim ama cok zor oldu ardindan yokus asagi inerken firenim bosalmis gibi oldu ama firin yerine debriyaja bastigimi fark ettim sonra park halindeki arabalarin arasonda arabami elimle gecirmeye calostim ama cok dardi ve arabanin altinii vurfum sonra kaldorimim uzerinden atlattom arabayi

RuyaBurc Yorumu:

Merhaba sayın kullanıcımız,

Rüyanızda gördüğünüz yokuş çıkmak, tırmanmak, ağır yük taşımak gibi eylemler şu anda bilginiz olan bir hedefe veya yakın zamanda karşınıza çıkacak güzel bir fırsatı elde etmek için çalışacağınız anlamına geliyor olabilir. Yokuş sonrası gördüğünüz şeyler karşılaşacağınız bu durumun sonucunun tam anlamıyla istediğiniz şekilde olmadığını fakat yapacağınız müdahelelerle durumu kendi lehinize çevirebileceğiniz şeklinde yorumlanabilir.

Bu olay daha yoğun bir iş temposu sonucu daha iyi bir mevki, aile bireyleriyle daha sıkı ilişkiler sonucu sosyal çevrenizde güzel bir gelişme olabilir. Temponuzu düşürmeden ve vazgeçmeden sonuca ulaşmaya çalıştığınızda sizin için hayırlı sonuçlar doğuran bir başarıya ulaşacak olabilirsiniz.

Teşekkürler..

Rüyayı paylaşın :

Benzer Başlıklar

Siz De Paylaşın