Kerem Bey Soruyor - 17.01.2017

Öğretmenim. Okulumda çok samimi olduğum başka bi arkadaş ile yeniden askerlik yapmaya çağırılmıştık. Yani yeniden asker olacaktık 6 aylığına. Ama üstümüze giydiğimiz bi kamuflaj yoktu. Çarşıya gidecektik. İşlemlerimizi halletmeye. Çarşıda bizi indirdiler. Hava kahverengi olmuş ve sağanak şeklinde yağmur yağıyordu. Bende montun kapşonunu kafama geçirdim, sonra arkadaşımın kapüşonunu onun kafasına geçirdim ve hızlı adımlarla biraz ilerimizdeki bir dükkanın saçağına sığındık ve uyandım.

RuyaBurc Yorumu:

Merhaba sayın kullanıcımız,

Rüyada askerlik gibi yapılması zorunlu olan görevler kişinin hayatındaki yapması gerek maddi ve manevi olaylara işaret edebilir. Yardıma muhtaç birine yardım etmek, sizden birşey bekleyen birine yanıt vermek, iş anlamında bekleyen bir işin sonuçlanması gibi

Yağmur maddi ve manevi her iki anlamda bolluk bereket olarak yorumlanır. Bir yakınınız, arkadaşınız gibi birilerinin de ruyanızda bulunması birlikte yapmanız gereken bir işte veya daha önceden yaşadığınız ve sonuçsuz kalan bekleyen bir işin üstesinden birlikte gelerek içinizdeki huzursuzluğun sonlanacağı ve işin sonunda gerek duygusal gerek maddi olarak bir mükafatınız olacağını anlatıyor olabilir.

Teşekkürler..

Rüyayı paylaşın :

Benzer Başlıklar

Siz De Paylaşın