Nihal Hanım Soruyor - 30.09.2016

Rüyamda erkek arkadaşımı bi makineye bağlı olarak gördüm ama yüzünü hiç görmedim edirneye gidecegi haberini aldım başka bi rüyamda ise memleketime gidiyordum aşırı yağmur yağıyordu

RuyaBurc Yorumu:

Merhaba sayın kullanıcımız,

Rüyanızda gördüğünüz size yakın bir kişinin sizin istemediğiniz bir durumda olması o kişinin yaptığı veya yapacağı bir şeyden rahatsız olabileceğiniz anlamını ifade ediyor olabilir. Bu durumlara çok tepki gösterip durumu daha da karmaşık hale getirmek yerine o kişinin de belki yaşadığı bu durumla elinde olmayan nedenlerden dolayı karşılaştığı ve geri çeviremediğini göz önünde tutarak olaya daha yapıcı ve olumlu yaklaşarak bir olgunluk göstermeniz siz ve o kişinin arasındaki ilişkiyi daha da kuvvetlendirebilir.

Daha sonraki rüyanızda gördüğünüz memleket aile içini, yağmur ise bereketli, huzurlu bir zamanı işaret ediyor olabilir. Yapacağınız bir konuşma veya aile içinde yaşayabileceğiniz bir durum içinizi daha da rahatlatacak ve huzurlu olmanızı sağlayacak olabilir. İçinizi sıkan bir durumu sizi anlayabilecek size yakın olan birileriyla paylaşmanız iç huzurunuza yeniden kavuşmak için büyük bit adım olacaktır.

Teşekkürler..

Rüyayı paylaşın :

Benzer Başlıklar

Siz De Paylaşın