Özlem Hanım Soruyor - 14.02.2017

Merhabalar Rüyamda iş yerimdeyim patronum mağazada yasa dışı ürünler satmakta eroin vb ürünler satıyor gizlice ama benim haber yokmuş polisler geliyor beni ve arkadaşımı tutukluyor ben karakola giderken oğlumun oldugu albüm ve resimleri yanımda götürmek istiyorum ,ha birde y6anıma terlik ve eşofman alıyorum orda yatırırlarsa diye dışarda dolu polisler filen gördüm ...rüyamı yorumlamaınızı rica ederim.

RuyaBurc Yorumu:

Merhaba sayın kullanıcımız,

Başkasına ait olan veya sizin kendinizin ortaya çıkmasını istemediğiniz bir sırrınız olabilir. Şu anda veya yakın bir gelecekte bu sırrın ortaya çıkması veya saklamak zorunda kalmanız gibi bir ikilem yaşayabilirsiniz. Kararınız ne olursa olsun sizin veya sır sahibinin hayatınbazı değişiklikler olacağa benziyor. Kararınızı vermeden önce doğuracağı sonuçlar için hazırlık bile yapıyorsunuz.

Aslında sır saklamak, size duyulan veya sizin kendinize duyduğunuz güvenle eşdeğerdir. Fakat bazı durumlarda bu sırrın açığa çıkması sanılanın aksine olumsu sonuçlar yaratır ve güven duygusuyla birlikte bilgelik size çok daha fazla huzur getirir. Bunun kararını vermek sıkıntılı ve zor bir düreçtir. Sorumluluk duygusuyla hareket ederek, sakin ve düşüncelerini başkalarıyla paylaşarak bu tip bir kararı almanız en dorusu olacaktır.

Teşekkürler.. 

Rüyayı paylaşın :

Benzer Başlıklar

Siz De Paylaşın