Pokorty.fty Soruyor - 11.06.2016

Rüyamda iki tane cami minaresi yıkılıyordu minarelerden biri bizim evin ustune yıkılıyordu bende o esnada kapıdaydım büyük bir korkuyla evin içine koştum kimseye birşey oldumu diye eşimin kucaginda bir bebek vardı bende eşime mustafaya birşey oldumu dedim bebek benim oğlummuş.

RuyaBurc Yorumu:

Merhaba sayın kullanıcımız,

Rüyada cami minaresi görmek, insanları doğru yola eriştiren ve kötülüklerden alıkoyan ahlaklı ve güçlü bir adamın sembolüdür.
Rüyasında evin içinden minarenin çıkması aile efradından birinin çok büyük bir isme sahip olacağının ve tahmin edilemeyecek kadar yükseleceğinin göstergesidir.

Sizin rüyanızda eşinizi kucağındaki oğlan bir müjdeyi simgeliyor, yukarıda da yorumladığımız gibi sizin manevi değerlerinize zıt olan bir olayla karşılabileceğiniz ama neticesinde doğru kişiliğiniz ve davranışlarınızla etrafınızdaki kişilerden takdir toplayacağınızı işaret ediyor.


Duruma göre bu olumlu davranışınız iş yerinde yüksek bir mevkiye erişmenize veya yakın çevrenizde fikrine başvurulabilecek biri olarak anılmanızı sağlayabilir.

Teşekkürler..

Rüyayı paylaşın :

Benzer Başlıklar

Siz De Paylaşın