Rümeysa Hanım Soruyor - 18.09.2016

Rüyamda kısaca nisan elbisesi sanki ama elbise sıfır kol danteli boncukluydu sanki belinden asagisi beyaz saten di saten olan kısmına dokunuyorum cok guzel yumusak diye sonra diyorum ki kollarida olsa cok guzel olurmus sonra bi baska ruya ama uyanmadan gordüm bunu da dolabi açıyorum soguk cay icmek istiyorum seftali aromali oldugunu goruyorum ama icmiyorum boyle.

RuyaBurc Yorumu:

Merhaba sayın kullanıcımız,

Rüyanızda gördüğünüz nişan elbisesi ve hissettiğiniz mutluluk aile içinde ve arkadaş çevresinde genişleme, özlenen birine kavuşma, yeni biriyle tanışma olarak yorumlanabilir. Saten, ipek gibi dokunma hissi güzel olan şeyler manevi olarak zenginliği, iyiliği işaret eder. Rüyadaki soğuk içecek, soğuk su içmek, soğuk yemek gibi şeyler kısa süreli sıkıntı, küçük çaptabir rahatsızlık gibi değerlendirilebilir.

Aileye, veya arkadaş çevresine katılacak yeni üyenin sizinle ilişkilerinin iyi olacağını, iyi bir dost, arkadaş edinebileceğinizi söyleyebiliriz. Soğuk içmek istemeniz fakat vazgeçmeniz, rüyanızın ilk kısmıyla birlikte değerlendirilirse,  yaşayabileceğiniz ufak bir sorunu, derdinizi bu yeni kişiyle birlikte kolay atlatacağınız, bu sıkıntınızı aşmak için o kişiden yardım alacağınız şeklinde yorumlanabilir.

Teşekkürler..

Rüyayı paylaşın :

Benzer Başlıklar

Siz De Paylaşın